Zoekt u een gastouder

Mijn naam is Lycke,
Kom zelf uit een klein boeren dorp dat heet Woubrugge(vlak bij Alphen aan den Rijn).
Kom zelf uit een druk gezin van vier kinderen.
Qua karakter ben ik heel rustig lief en zorgzaam persoon en mensen kunnen van mij op aan,
Maar weet ook grenzen te stellen en dat dan ook Ter spraken te brengen.
Wat betreft het werk ik werk momenteel bij 2 anderen gezinnen. zou het ook leuk vinden om bij u aan het werk te mogen gaan.
Mijn ervaringen met kinderen is dat ik tijdens mijn opleiding stage heb gelopen op een christelijke basis school bij groep 1 en 2. Mijn anderen ervaringen zijn dat ik al vaker werkzaam ben geweest bij een gezin als gastouder en daar de nodige ervaring heb op gedaan, daar naast heb ik veel oppas/nanny werk gedaan door de jaren heen.
Ik ben een nanny die lief is en zorgzaam maar ook van orde en regelmaat houd. Vind het ook belangrijk dat een kind ook gewoon kind kan zijn en daar voor ook leuke activiteiten te organiseren.
Zo als bijvoorbeeld: als het lekker weer is zo veel mogelijk buiten met ze te zijn lekker naar zwembad of naar een leuke speeltuin niks is te gek.
Kan natuurlijk ook voor komen dat het buiten geen lekker weer is maar dan zijn er natuurlijk ook binnen opties zo als knutselen,tekenen,dingen bakken,verven,kleien etc.
Vind het ook geen probleem om klusjes voor u in huis te doen tussen door en/of als de kindjes op bed liggen.
Dag invulling,
Ik vind belangrijk dat er wel orde is en structuur op de dag maar, mits er tijd voor is, vind ik het super leuk om leuke activiteiten te doen met de kinderen.

Gastouder bij u thuis.

Gewenste leeftijden

tot 1 jaar
1 tot 4 jaar
4 t/m 12 jaar

Opvangtijden

MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Flexibele opvang: Nee

Reageer op gastouder