Kidko in het nieuws

Gastouderbureau Kidko verschijnt regelmatig in de media! Op deze pagina ziet u een overzicht van recente publicaties.

Gastouderbureau Kidko is op 3 januari 2012 begonnen met het opzetten van het gastouderbureau. Na goedkeuring van de GGD en de gemeente is Kidko op 13 maart 2012 officieel van start gegaan. De enorme en aanhoudende groei maakt Kidko uniek. Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang waarbij kinderen in een huiselijke kring worden opgevangen. Er wordt gewerkt met ervaren gastouders en alle medewerkers zijn pedagogisch gediplomeerd.

13 maart 2017 Gastouderbureau Kidko in Alblasserdam bestaat vijf jaar

“Gastouderbureau Kidko uit Alblasserdam is op 3 januari 2012 begonnen met het opzetten van het gastouderbureau. Na goedkeuring van de GGD en de gemeente is Kidko op 13 maart 2012 officieel van start gegaan. Kidko kijkt heel tevreden terug op de afgelopen 5 jaar.”

3 januari 2014 Kidko benadert kinderopvang positief

“De kinderopvang is de laatste jaren negatief in het nieuws geweest, maar Kidko kiest voor de positieve benadering.” Publicatie in de Klaroen.

3 maart 2013 RTL LifestyleXperience

Filmopname van RTL-programma LifestyleXperience waarin gastouderbureau Kidko aan het woord komt over de voordelen van gastouderopvang, de verschillen tussen gastouderbureaus en nog veel meer!

27 februari 2013 Kidko in Lifestyle Xperience

“RTL-programma LifestyleXperience wil verandering brengen in de negatieve berichtgeving die is ontstaan rondom kinderopvang en een positiever geluid laten horen. Gastouderbureau Kidko werkt hieraan mee met een item over gastouderopvang.” Publicatie in Weekkrant De Vonk.

26 feburari 2013 Gastouderbureau Kidko uit Alblasserdam als specialist bij RTL4

“Gastouderbureau Kidko uit Alblasserdam is op zondag 3 maart 2013 te zien op televisie in het RTL4-programma LifestyleXperience. Hierin vertelt oprichtster Elize Wasser onder andere over de voordelen van gastouderopvang.” Publicatie in De Klaroen.

29 augustus 2012 Gastouderbureau Kidko groeit snel

“Met een ton aan ervaring in de kinderopvang, verovert Wasser momenteel de branche met hoogstaande opvang tegen een lage prijs.”  Een interview met oprichtster Elize Wasser over de enorme groei van Gastouderbureau Kidko in De Klaroen.

31 juli 2012 Gastouderbureau biedt kwaliteit

“Aandacht en persoonlijke betrokkenheid, dat vinden wij belangrijk.” Een interview met Elize Wasser van Gastouderbureau Kidko in Weekblad De Vonk.