Zoekt u een vraagouder

Zie jij de zorg voor ons drietal wel zitten, dan willen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Wij zoeken vanaf 1 september een lieve en betrouwbare oppas voor onze drie kinderen op de maandag en dinsdag. Dit is oppas aan huis van 8.30 ot 18.00uur. Onze oudste twee zijn op de dag naar school, 5 minuten loopafstand van ons huis. Onze jongste is nog thuis.

We zouden graag hebben dat er ook licht huishoudelijk werk wordt gedaan, bijvoorbeeld als onze jongste slaapt. Om 15.00uur moeten de oudste twee worden opgehaald van school. De oudste begint volgend jaar met huiswerk.

Ons huis ligt aan een kinderrijke straat met een speeltuin om de hoek. Er is een tuin aan het water. Onze kinderen zijn gebaat bij duidelijke afspraken en een rustige (speel) omgeving. Hoewel zij dit zelf niet altijd vinden... Onze kinderen zijn lief, gezellig, bij tijden ondeugend en lekker ondernemend.

Ook willen we opvang voor een deel van de schoolvakanties. Er zijn dan drie kinderen thuis. Wij kunnen zelf ongeveer 6 van de 12 weken opvangen, maar voor de andere 4 is oppas nodig. Uiteraard in overleg.

Als je je herkent in dit profiel, komen we graag met jou in contact.

Lieve en betrouwbare oppas gezocht (aan huis) voor onze 3 kinderen op maandag en dinsdag

Opvangtijden

MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Flexibele opvang: Ja

Reageer op vraagouder